Posts
El mejor Jamón de EspañaSólo el título da respeto. ¿Cuál es el mejor jamón curado de España? Pues existe respuesta oficial para esta pregunta y nos la da el Ministerio de Agricultura Pesca y Alimentación cada dos años con los Premios Alimentos de España al Mejor Jamón Español.
Los premios Alimentos de España...
¿Se puede congelar el jamón ibérico?La respuesta es categórica y afirmativa: Sí, sí se puede congelar el jamón ibérico. Cuando hablamos de congelación del jamón, debemos diferenciar entre dos opciones. En este artículo te contamos los tipos de congelación existentes y las diferencias entre ambos.
Tipos de congelación del jamón...
¿Qué es el jamón Ibérico de Recebo?El jamón ibérico de recebo es una denominación de la norma de calidad del ibérico del 2007. La norma del ibérico vigente (RD 4/2014) no contempla esta denominación comercial. Por tanto, hoy esta forma de denominar al jamón ibérico no es legal. Ya no está en uso.
Os explicamos un poco a qué...
Paleta Boneless Iberian ham
€63.05
0
Feedback
Boneless palette Gran Selección with a spectacular quality of the renowned brand Melquiades with all the guarantees of a leading producer in its category. This boneless popsicle center is presented bacon-free and...
€64.90
3
Feedback
Boneless shoulder of Iberian bait from pigs fed with 100% natural feed
Cured for a minimum time of 12 months in Guijuelo (Salamanca).
Boneless shoulder of Iberian bait rich in infiltrated fat providing a juiciness...
€76.00
1
Comment
Shoulder desuesada bait 50% Iberian Iberian Breed presented without bacon and without crust and vacuum packed.
€79.90
4
Feedback
Centro de Paleta de Cebo Campo 50% ibérica San Ingelmo from Salamanca direct to your home.
It is a boneless and polished Iberian shoulder that you can order chopped into smaller blocks ready to machine cut at home....
€89.85
1
Comment
Boneless shoulder of field bait 50% Iberian Iberica breed presented without bacon and without crust and vacuum packed.
€99.90
10
Feedback
Bellota shoulder 50% Iberian boneless and polished San Ingelmo from Salamanca direct to your home.
It is the center of the Iberian shoulder that you can order chopped into smaller blocks ready to cut by machine at...
€115.90
7
Feedback
Boneless shoulder of acorn 50% Iberian Iberian Breed with 24 months of curing certified by Certified for the Quality Standard of the Iberian pig presented without bacon and without crust and vacuum packed.
Boneless paleta ibérica is a different way of consuming this tasty meat since the bone has been previously removed before packaging.
The boneless paleta ibérica makes its cutting and consumption much easier in addition to making the most of the meat it contains, as it does not have a bone, it is perfect to eat it when cut, in cubes or adding it to our best recipes.
At Ibericomio we bring you the incredible flavour of meat with boneless shoulders. Discover our selection from 50% Iberian bellota boneless shoulders and cebo de campo boneless shoulders to boneless cebo shoulders.